Medewerkers bij de brandweer, voordelen voor samenleving én bedrijven

Als je op een eiland bent, kun je je voorstellen dat het bij een grote brand even duurt voordat er versterking van buitenaf komt. De inwoners en het brandweerteam van het eiland zijn eerst op zichzelf aangewezen en helpen elkaar zoveel mogelijk om mensen en dieren in veiligheid te brengen en verdere schade te beperken.

Voor de brandweerzorg in Gasselternijveen geldt precies hetzelfde 
Het is natuurlijk geen eiland, maar ook hier zijn de bedrijven, inwoners en het team van de brandweer eerst op elkaar aangewezen, omdat hulp vanuit andere posten nu eenmaal van verder moet komen. Brandweer Gasselternijveen bestaat nu uit een kleine groep van 12 betrokken mede-inwoners. Door deze mensen is er een brandweerpost in Gasselternijveen. Om die ook in de toekomst te kunnen laten bestaan én ook bij grotere incidenten snel voldoende daadkracht te hebben, kunnen we niet zonder de samenwerking met betrokken bedrijven en inwoners in het dorp.

Hiervoor bieden we mensen die werken bij bedrijven in en om Gasselternijveen een bijzondere en uitdagende teambuildingsavond bij Brandweer Gasselternijveen. Een actieve en kosteloze leuke avond om kennis te maken met de wereld van hulpverlening.

Ontdek je iets waaraan jij een bijdrage wilt leveren?
Het is de betrokkenheid die telt: dus alle beetjes helpen! Zo werken we samen aan een grotere daadkracht in ons dorp en de directe omgeving. We kijken samen naar wat je al kunt en wat je eventueel zou willen ontwikkelen. Verder roepen we je alleen op als het echt nodig is en op basis van beschikbaarheid (kun je niet, dan kom je niet).

Kom jij jezelf een avondje uitdagen?
Je kunt je via onderstaande knop aanmelden. Neem je een groepje collega’s mee, dan plannen we een avond speciaal voor jullie. Ook erg leuk als teambuilding/personeelsuitje! En natuurlijk geheel vrijblijvend. Blijft het bij deze avond, dan heb je toch iets meegekregen van dit onderdeel van onze samenleving.