Word vrijwilligerKlaarstaan voor je buren, voor je dorp, voor de gemeenschap waarin je leeft. Bij brand, bij ongevallen, bij het redden van dieren. Dat is waar je bij de brandweer voor staat!

Verschillende posten zoeken nieuwe collega's

Grote kans dat er bij de post in jouw buurt (binnenkort) mensen gezocht worden! Wil je eens kennismaken? Mail dan met  communicatie@ggd-vrd.nl voor meer info. Op brandweer.nl vind je een overzicht van actuele vacatures.

Wil je gelijk solliciteren?

Sollicitatieformulier Brandweervrijwillig(st)er

Werken als brandweervrijwilliger doe je naast je normale werk en dagelijkse bezigheden

Hiervoor ontvang je een financiële vergoeding in de vorm van een kleine vaste jaarvergoeding met daarnaast een vergoeding voor uitrukuren en oefenuren. Ook je opleiding en de bestede tijd en reiskosten hiervoor krijg je vergoed.

Ben je werkgever of zelf ondernemer?

Als brandweervrijwilliger laat je als het nodig is je werk vallen om hulp te verlenen aan jouw gemeenschap. Toch zijn er ook voordelen voor werkgevers/ondernemers. Iedere vrijwilliger krijgt bijvoorbeeld een ongevallen-, wettelijke aansprakelijkheids- en ziekengeldverzekering (voor de werkgever). Daarnaast krijg je na je opleiding tot brandwacht een vrijstelling voor Bedrijfshulpverlening (BHV).

Wil je meer weten over het werk van vrijwilligers?

Kijk dan ook naar: