Vergaderingen algemeen bestuurHet bestuur van de VRD bestaat uit een algemeen bestuur en een dagelijks bestuur. Het algemeen bestuur wordt gevormd door de burgemeesters van de 12 Drentse gemeenten, onder voorzitterschap van de burgemeester van Assen. Het dagelijks bestuur wordt gevormd door de burgemeesters van Assen, Emmen en Hoogeveen.

Vergaderingen Algemeen bestuur

De vergaderingen van het algemeen bestuur zijn openbaar. Vijf keer per jaar vinden de vergaderingen plaats. De vergaderingen van het algemeen bestuur vinden plaats bij de VRD, Mien Ruysweg in Assen. Omdat hier geen ruimte is voor een publieke tribune, worden de toeschouwers in de gelegenheid gesteld om de vergadering digitaal bij te wonen via MS TEAMS. In verband met het inrichten van de digitale links, wordt u verzocht het tijdig door te geven als u als (online) toeschouwer de vergadering digitaal wilt bijwonen. Dat kan per mail aan: [email protected]. U ontvangt dan een digitale link.

Vergaderdata

  • woensdag 3 april 2024 van 12:00 tot 13:30 uur I Documenten vergadering
  • woensdag 19 juni 2024 van 12:00 tot 13:30 uur
  • woensdag 4 september 2024 van 13:30 tot 15:00 uur

Eerdere vergaderstukken zijn op te vragen bij het bestuurssecretariaat via [email protected], zij kan ook uw vragen hierover beantwoorden.